Ontmoeten

Samen genieten is meestal leuker dan alleen. Trakteer iemand op een biertje of speel een bordspelletje met een onbekende. 

Flexwerken en vergaderen

Werken alsof je op vakantie bent! Tussen de planten en bomen met een glazen dak boven je hoofd. Genieten van de zon op je gezicht of de regen die op het dak klettert terwijl jij droog blijft. Kom flexwerken, studeren,. In samenwerking met ZIMIHC theater Stefanus hebben wij van 09:00 – 14:00 een culturele- en culinaire ontmoetingsplek geopend: Bij de Steef!

Kunst

4 wanden van bamboo gevuld met werk van beginnende kunstenaars uit Utrecht. Leuke kunst, mooie kunst, inspirerende kunst, gekke kunst. Bekijk het, exposeer het, Koop of verkoop het.

Pop Up store

Naast spelletjes, boeken en een heerlijk aanbod van verschillende lekkernijen geven wij lokale starters of kleine ondernemers de kans om zijn of haar producten te verkopen. Maak er je eigen kleine winkeltje van, Laat mensen zien wat je doet of maakt. Kom langs om over je producten te vertellen. Je krijgt geheel gratis een maand om je producten te laten zien en te verkopen.

In onze pop-up store is ook genoeg te ontdekken. Proef de chutneys, pas de shirtjes met design print of koop een gerecyclede tas voor je moeder. Te zien en te koop, bij ons in de pop-up store.

Exposeren? neem contact op bijdesteef@zimihc.nl

Muziek

Lunchen of dineren te samen met heerlijke muziek uit Utrecht en omstreken?

Volg onze Facebook pagina voor info.

Contact