Linn den Hollander - ZIMIHC theater Stefanus

Het allereerste Streetfoodfestival in Overvecht was een geweldig succes. Met meer dan 20 verschillende cateraars uit de wijk werden de diverse eetculturen goed zichtbaar.

De kokjes konden als vaste cateraar van ZIMIHC en als groeiend cateraar in de wijk niet ontbreken. Met hun rijkelijk door planten versierde kraam, aanstekelijke vriendelijkheid en goede catering voor een goede prijs waren ze een lust voor oog en tong op het festival.

Als je op korte termijn voor een mooie prijs een aangepaste catering wil dan ben je bij de kokjes aan het juiste adres. Snel, op maat en altijd lekker.

Met de kokjes Bij de Steef! hebben wij een geweldig team binnengehaald. Zita en Bryan maken ieder half jaar een nieuw menu voor het lunchcafé en dat is voor de gasten iedere keer weer smullen.

Door ook een cultureel programma neer te zetten met muziek en exposities hebben we samen met de kokjes een unieke plek gecreëerd in Utrecht.

Linn den Hollander - ZIMIHC theater Stefanus

Chantal - 9292 OV

Ze hebben passie voor het eten in combinatie met creativiteit. Absoluut een aanrader!

De kokjes verzorgen voor ons de lunches en hapjes voor bij de borrel op kantoor. De broodjes zijn heerlijk vers met diverse soorten biologische producten. Daarnaast wordt er rekening gehouden met allerlei soorten (dieet)wensen.

Chantal - 9292 OV

Mark Verhoef - De Voedseltuin Overvecht

De Voedseltuin Overvecht

De kokjes zijn vrolijke energieke cateraars met een hart voor Overvechtse mensen en Overvechtse producten. De tuinders van de Voedseltuin Overvecht leveren graag hun groenten aan de kokjes

Mark Verhoef - De Voedseltuin Overvecht

Kyra Kasel - Stut Theater Utrecht

In maart 2017 organiseerden we een tiendaags theaterfestival en hebben we de kokjes ingeschakeld om de catering te verzorgen, zowel voor alle deelnemers en spelers als voor ons publiek. Dat was tien dagen genieten! de kokjes hebben heerlijke lunches en diners verzorgd met veel afwisseling en voor een goede prijs. Met dieetwensen werd goed rekening gehouden en ze waren heel flexibel wanneer er (onverwacht) meer mensen wilden mee-eten. Daarnaast konden we ons goed vinden in hun kernwaarden wat betreft biologisch, lokaal en duurzaam eten. Ik raad ze van harte aan!

Kyra Kasel - Stut Theater Utrecht

Robbert van Vliet - Ijsclub Siberia

Een uniek product voor een uniek project, beiden écht Overvecht.

De kokjes ondersteunen onze IJsclub Siberia activiteiten door een deel van de catering te verzorgen. (H)éérlijke biologische zelfgemaakte vegan erwtensoep of met biologische worst.

Robbert van Vliet - Ijsclub Siberia

Iris Frederix - Iris Frederix Masterclasses

De kokjes verzorgen nu al een jaar de vegan lunch voor mijn masterclasses. Ze zijn betrouwbaar, flexibel, goede service en lekker eten! Dank jullie wel!

Iris Frederix - Iris Frederix Masterclasses

Rachella Dubbeldam - The Social Collective

5 sterren voor de kokjes, die met hun smakelijke kaart elke keer weer weten te verrassen en met hun gastvrije en meedenkende insteek flexwerken bij De Steef extra fijn maken!

Rachella Dubbeldam - The Social Collective

Contact